HIRSIZA HIRSIZ DEMEK SUÇ- EYLEMCİ!

Siyasetten hoşlanmayan ve bugüne kadar da hayata bakışımla uyuşan bir parti bulamadığım içindir ki hiç ocu yada bucu olmadım.

Ben hep “kavramlar” üzerinde durdum.O kavramları da önce, bütünün miniminnacık bir parçası olarak, kendi hayatımda uygulamayı prensip edindim.

Yine bu yüzden de hayatım boyunca da hiçbir mitinge yada eyleme katılmadım.

Bu benim! Siz farklı düşünebilirsiniz elbette ki 🙂

Zamanın birinde istanbulda büyük sayılabilecek eylemler vardı hatırlarsınız.

Çok sonrasında tanıştığım bir arkadaş, o eylemlere katıldığından; ülkede yolsuzluk, hak yeme, adaletsizlik olduğundan dem vurup bana siyasi görüşümü sormuştu.

Ne önemi var diye sorduğumda ise : “birgün yine böyle eylemlerin olduğu bir dönem olursa karşımda mı olacaksın, bilmeliyim” dedi.

“Hiçbir zaman karşında olmam, ama yanında da olmam” dedim.

“Olur mu öyle şey hak yeniyor, yolsuzluk var hırsıza hırsız diyen içeri alınıyor! Bütünün hayrı için tepki göstermelisin, üzerine düşeni yapmalısın!” dedi.

Şimdi diyebilirsiniz ki :

“Banu! Sen de etliye sütlüye karışmam, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye mi düşünüyorsun?”

ASLA!

Bakın size hikayenin epey sonrasını anlatayım:

Bu arkadaş, enerji çalışması , access, yoga, yaşam koçluğu falan filan işleri ile uğraşan biriydi. PARA BANA KOLAYLIKLA GELİR!!! derdi.Aklım almazdı!Çalışmadan , çabalamadan, azmetmeden NASIL???

Sonra işlerinin bozuk, borcunun harcının gırtlağına dayandığından bahsettiği dönemler zincirinde kendisine pek çok kez “adı borç olan/olmayan” yüklü miktarlarda para verdim.

Ne de olsa haksızlığa, yolsuzluğa karşı sokaklara çıkmış, eylem yapmış bir insandı, öderdi ! Üstelik bir de Işık, sevgi ve hakkaniyetten (!) bahseden bir spiritüel (!) olduğu düşünülürse !!

Fakat baktım ki bu arkadaş aslında dost görünüp beni baya sömürmüş:)) Ve yine sonradan anladım ki, zaten ruhsal enerjisi kirli ve negatif olduğu için insanlar ONDAN kaçıyormuş!

PARA BANA KOLAYLIKLA GELİR söylemi ise canının çalışmak istememesi fakat oturduğu yerden de kolay yoldan para kazanmak istemesinden kaynaklanıyormuş :))

Aklım başıma gelir gelmez alacağımı istedim fakat vermedi.

Hatta yurtdışına kaçtı :))))

Şimdi italya’da videolar yayınlıyor yine hakkaniyet, ruh , çakra , dürüstlük vs ile ilgili.. (!)

Ah benim dengesiz mantıksız vicdanım görmemiş görememiş inanmış.. Neyse bu kısım benim sorunum. Vicdanın bile bir dengesi mantığı olmalıymış ŞİMDİ öğrendim 😉

Sonra ne mi oldu ? Ben de “BÜTÜNÜN HAYRINA” bu “ÇAKMA SPİRİTÜEL” “ARKADAŞ” tan borcumu alamadığım için tüm sosyal medya hesaplarına borcumu istediğimi yazdım.

Hatta ya olduğun gibi görün ya da insanları kandırma çünkü sen çok karanlık bir ruhsun diye de yazdım.

Biraz da amme borcum var; “Bütüne hizmet!” Okuyan kaçsın bari bu şerrin hayrı da diğer insanlara olsun misali..

Peki ne oldu ? Gayet pişkin bir şekilde beni savcılığa şikayet ederek suç duyurusunda bulundu :)))

Buyrun bakalım!

Haksızlık, yolsuzluk, hak yenmesine karşı sokağa çıkan eylem yapan arkadaşın davranışı!

Ben kendimi aklarım da sonraki dönemlerde bu arkadaş kendini nasıl aklayacak çok merak ediyorum.

Ne demişti ” hırsıza hırsız demek suç!”

E şu durumda ben de EYLEMCİ oldum 🤣🤣🤣🤣!!!

Başka sözüm yok Sayın Hakim!

Banu Ergün

HIRSIZA HIRSIZ DEMEK SUÇ- EYLEMCİ!” üzerine 5 yorum

  1. Siz eyleminizi edebiyatınızla yapıyırsunuz hocam 🙂 Ben de çok biliyorum öyle çakma eylemciler, sorsan savunduğu şey hakkında kulaktan dolma bir kaç cümle…
    Kaleminize sağlık…

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.