Fahişe Ruhlar

Fahişe!

Gönül eğleyerek para kazananlara, kimse sahip çıkmadığı için sofralara meze olanlara, bir de özellikle bu yolu tercih edenlere verilen sıfatın arapça karşılığı olan kelime.

Fakat bir de bütün bunların yani fiil karşılıklarının dışında fahişe ruhlar vardır!

Gönül eğlendiren, sahte kahkahalarla yüze gülen, para dışında derdi olmayan, duyguları kişiliği sahte, kısa vadeli yoldaş görünümlü, içi dışı farklı, yalandan kaçınmayan, dilediği gibi yorum yapan ve buna inanan; hep mağdur hep sille yemişi oynayan gözünün ucunda iki damla yaş hazır bekleyen bununla beraber istediğini alamayınca bok atıp aşağılayarak başka yöne tabiri caize yan masaya geçen ruhlar!

Vergi de vermezler üstelik :))

Nasıl mı anlarız?

Basit!

İstekleri olduğu müddetçe gülen yüzünü, yalan( olduğunu bilmediğiniz) vaadlerini sıralarlar!Minnettar ve kadir bilir ( miş gibi )bakışları, hep yanında olacak (mış gibi yalan) sözleri, hiç istemeyen ama hep ihtiyaçtan bahseden sohbetleri, (güya) kandırılma darbe yeme mücadele hikayeleri; istediklerini alamamaya başladıklarında ise masada eksik mezelerin sayılması gibi burun kıvırmaları, arkanızdan konuşmaları, olayları anlatırken kırpılan detayları farkedersiniz!

Cebinizden varlığınız eksilmeye başlar!Yedirdiklerinizi ben mi istedim aslanım edasıyla( e fahişe ruh işte) sırıtarak bir yandan akan iki damla yaşla sende mi hayreti ile karşılamaları velhasıl oscar’lık oyunculuklarını izlersiniz!

Garip bir tiksinti sarar boğazınızı, kussam rahatlasam hissi ve pis bir bulantı ile kalkarsınız oyundan!

Borç ödemek bilmezler, ruhları fahişeler!

Zeytinyağı misali hep su üzerinde , hırsızın en yavuzu ve hayret verici derecede mağdur edilmiş gibi ağlarlar!

Anlarsınız yahu!Tabi iş işten geçmiş olur!

Fahişe ruhlar!

Asıl fahişeler yanlarında asil kalır vesselam.

Banu Ergün

Fahişe Ruhlar” üzerine 2 yorum

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.